Mina naglar

Mina nyårs naglar :))


Gott nytt år!!

Gott nytt år alla mina kära läsare!! Och ha en bra dag/ kväll<3


Segt

Sho! Sitter på Bussen mot Sälen just nu och har dööööö tråkigt.. Tur att man har internet, godis och musik!! Skulle fan inte annars överleva i 5 timmar(!!!) på buss fan.. Trött som satan men kan inte sova. -.-'


Maten(y)


Igår

Sista shopping vändan igår!
I måndags var vi i Borlänge och idag drog vi till Västerås. Slänger upp allt jag köpte senare:)
Bild: på resturangen vi åt på igår:)


<3

Ligger nu i sängen ned huvud värk så jag vet inte vart jag ska ta vägen...
Iaf julaftons kvällen/natten sluta med ett besök på akuten med älskling.. Han fick värsta astma anfallet pga hunden var här igår :(
Men det värsta var jävla serb läkaren som han fick! Ingen ögonkontakt, prata jätte otydligt, berätta knappt vad han skulle göra för saker på Umut, skoja sen till om att han skulle byta flickvän om han har såna problem med pälsdjur...
Jag såg själv en bild i mitt huvud hur jag slog han.. Fan vad arg jag blev.. Inte bara för det utan hans bemötande.. Ska fan klaga nästa gång att han behöver förbättra sitt bemötande mot patienter... Jag tänker fan heller hålla käften om det då!
Usch nu blev jag sur.. Men han mår bättre nu och har sovit gott hela natten! Nu blir det att klä på sig min fina one piece och fixa frukost!


Lycklig tjej!

Fick denna skönhet i julklapp + 1900:- , en jätte fin kofta, ett linne, 500:- på new yourker i v-ås smycken och shopping dag av älskling!!!:DD
Sån underbar julafton!!


God jul!!!

God jul alla!!
Äntligen är det julafton och bästa hit tills!
Älskling här, fick allt jag önska mig och lite till! Slänger upp bilder sen. Väntar just nu på resten av gästerna som kommer snart och är redan hungrig..-.-


..

HEDEMORA!!!
Jävla telefon..


Falun Borlänge hedemsora

Yes snart är det dags att dra!
Jul handla lite till älskling som kom hit i går!:))
Pappa ska köpa julklapp till mamma i Falun då passar jag på att hoppa av inne i stan och handla lite:)
Skriver sen!


Ingen ork..

Seriöst jag har ingen ork att fixa min blogg just nu så jag låter min kära vän Sandra fixa det under lovet!


:@

ja min blogg har damp.. så jag fixar allt i helgen orkar inte fixa det nu.... annars byter jag blogg om jag inte får till detta...

Chill

God morgon!
Vart uppe sen 9? Kanske och legat i sängen och kollar på greys anatomy hela morgonen.
Nyss duschat och sitter och funderar på vad jag ska ha på mig idag..humm..
Fick bli blåa naglar idag fast nu ångrar jag det att jag inte tog lila...
Äsch skit samma ska koll vädret nu och klä på mig.


Dans

Hej bloggen!
Sitter just nu och väntar på att pappa ska hämta nig från Q så jag åka hem och duscha och kolla på grey's anatomy och i morgon börjar vi 14.20 herregud vad jag ska sova i morgon!
Usch vad trött jag är o nu ska jag åka hem:)


Min älskling


Lördag

Hejsan!! Sitter just nu och myser med älskling och våra familjer och har det jätte trevligt. Älskling är lite mått berusad med han är bara rolig så:P
Men iaf kom upp till Sälen vid halv 12 typ, och åt god mat på deras pizzeria/restaurangen sen blev det middag runt 6 där igen och Hassan gjorde underbar fisk(enligt mina föräldrar) jag åt inte fisken är inte så förtjust i just det så jag tog en pizza:)
Sen åkte vi till experiment och spela bowling och jag var såååå nära att slå Hassan men han vann med 10 p... Men slog resten :D hehe...
Skriver i morgon nu ska jag vara social puss!!


05,46

God morgon!!!
Ska strax gå upp och Göta i ordning mig för idag åker vi upp till Sälen och träffar min pojkvän och hans familj! 4 timmar i en bil...men det är värt det. Nej usch bu ska jag gå upp! Skriver ikväll!
Puss!


Åhhhhh

Blogg dampar drf blev det många bilder.. Fixar det i morgon bitti godnatt!!!-.-'


Just me


Snö


God morgon

Hej bloggen!!
Förlåt för dålig uppdatering men internet funka inte som jag ville igår på mobilen.. Så då blev det ingen bloggning för mig, men just nu sitter jag på matte lektion och fick bra resultat på diagnosen.
Igår kom snön till lilla Avesta och jag är så glad över det!! Idag var det jätte skönt ute för att vara -6.7 grader ute, solen lyste så fint på all snö som låg på baken.
Haha Gud vd poetisk jag lät xD
Men iaf i helgen drar jag o familjen upp till älskling! :D äntligen!!!!
Fordrande ont i tänderna sen tandkrämen igår.. Käringen råka slå till mina framtänder med nån maskin ska hon slipa ner mina tänder med -.-'
Kan inte äta ordentligt.. Det är väl meningen att dom ska fixa tänderna inte skada dom??
Aja nu ska jag jobba lite matte skriver senare igen :*


40 år

Idag fyller min kära pappa 40 år och ni sitter vi och fikar och snart iväg till skolan igen och dansa för det är dansgala obligatoriskt.. Bli uppbjuden av en kille och tänk om han har svettiga händer?! :s nej usch !!
Nu ska mamma köra mig dit, puss!


Lovisa :*

Här är min sötnos


Tjejerna

Dans ikväll med bästa tjejerna fast Lovisa var inte med på bilden :P


Våfflor

Hej bloggen precis ätit klart och ska snart och dansa. Och pappa fyller år i morgon :)
Blev bad idag sist lektionen.. 40 längder usch aldrig vart så slut i armarna förr xD


Engelska

Sitter nu och skriver om en film the fugitive från 1990 och lyssnar på musik.
helt okej film men nu ska jag fortsätta skriver sen :)


11

God morgon bloggen!!
Idag är det 11 månader med min underbara pojkvän! Älskar han så mycket!!!<3
Idag händer det inte så mycket plugg och dans tror jag eller så kör jag bara plugg hela kvällen, äsch vi får se. Men nu ska jag göra i ordning mig.
Puss!


Plugg

Min kväll..


Bak

Linnea och jag har varit duktiga och bakat pepparkakor idag :D
och nu blir med mysfika med familjen :)


2

Andra advent!!


Gaga

Hihi fick sällskap i sängen av finaste katten Gaga :*


Söndag

God morgon bloggen!!
Här ligger jag i min värma säng och vill fortsätta sova men kan inte somna om.. Det är ett helvete.
Idag blir det en plugg dag ska göra klart vård uppgifterna som ska lämnas in i morgon bitti.. Snart blir det frukost och kolla på tv.


Natt mat

Haha pappa blev sugen på hamburgare och frågar om jag var hungrig, så vi drog till beppes och köpte mat så nu har man matkoma typ och strax lägga sig i sängen igen :)


Säng

Nu sitter/ligger i sängen och dricker cola. Och Dennis sover borta! Halleluja!!!!!! Rummet för mig själv och kolla på tv hur länge jag vill ;D


JES

Sitter och kollar på junior Eurovision songcontest med lille bror och Sverige ligger på 6 plats xD ovanligt...haha har inte ens hört Sveriges låt x)


Bästa filmen Ever!!!!!

Precis kommit hem och fy satan vad filmen vad bra!! Skulle seriöst kunna betala 80:- igen för att se filmen!! Nu blir det tv och byta om till nå skönare kläder, och käka godis :)


Real steel

Japp då var det bokat! Ska på bio med pappsen i kväll- real steen verkar skit bra!! Halv 7 börjar filmen och snart blir det tacos med familjen och farmor :)


Soffan

Ligger i soffan och spelar worldFeud med bror och det går Inge bra alls.. Haha hör Dennis hur han pratar med talking tom xD tror jag håller på och garvar ihjäl mig haha.


Hemma

Nyss varit nere på stan och kollat efter julklapp till älskling och köpt godis. Jätte billigt på Coop 29.90 kr kg(!!) kunde inte motstå att köpa mycket:))
Just nu händer det inte så mycket.
Blir tacos ikväll och massa mys.
Nu ska jag fortsätta kolla på svampbob på mobilen:P


Tröttet

Usch jag har verkligen ingen energi i kroppen idag :(. Jävla förkylning...


3 december

God morgon bloggen!
Ligger fortfarande i sängen och myser med min telefon och kollar på Scooby doo live från UK bra morgon start. Tror älskling ligger fortfarande och sover vill inte väcka han :)
Men idag blir det inte så mycket mest fippla med mobilen och äta godis och umgås med familjen.
Btw Moa skulle INTE ha åkt ur idol igår!! Hon och Robin skulle ha gått vidare till finalen i Globen inte fula Amanda.... Men hoppas Robin vinner annars kommer jag ALDRIG kolla mera på idol...
Aja puss ska äta frukost nu!


00.11

Nu säger jag godnatt till världen. Skriver i morgon puss!


Andra december

Sitter just nu och kollar på idol och ska fråga om jag kan få ta lite popcorn också. Love is gone med Robin nu och jag ryser!! Han är så jävla grym!! Han ska vinna!


Mobil inlägg

Hej bloggen!
Sitter nu här med min nya telefon en iPhone 4!! Är så över lycklig att jag kunde få den nu. Har nu iaf en telefon. Som funkar som den ska. Och nu tror jag att jag ej behöver min dator så mycket mera. Och min gamla telefon en samsung skit mobil ska min lilla syster få som musik och kamera mobil i julklapp. Hoppas hon blir nöjd med den.nej nu ska jag fortsätta prata med älskling och ladda hem massor av spel och sånt. Puss!!